Tervetuloa Saippuakuplia-blogiin!

5.6.2013 • Hiukset, Kasvojenhoito, Meikit, Tuoksut, Vartalonhoito, Yleinen

Saippuakuplia, © Saippuakuplia

Pitkään ja hartaasti suunniteltu kosmetiikkaan keskittynyt blogini on viimeinkin julkaisukunnossa. Idea syntyi jo viime marraskuussa, mutta vasta nyt blogi näki päivänvalon. Iiiks. Kaikki lähti siitä kun innostuin kirjoittamaan Avaruusasema-blogiin yhä enemmän kosmetiikkajuttuja. Avaruusaseman pääteema kuitenkin on hyvä ruoka, design ja sisustus, joten katsoin parhaaksi avata kauneudelle ja kosmetiikalle uuden blogin, jotta voin paneutua niiden saloihin vielä perusteellisemmin.

Saippuakuplia-blogi keskittyy kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon ja erityisesti kosmetiikkaan. Kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa. Olen kirjoittanut luonnonkosmetiikasta pienen tietoiskun tänne.

Keväällä 2012 löysin onnellisen sattuman vuoksi tieni Katjan meikkikurssille ja sen jälkeen olen vaihtanut oikeastaan kaiken käyttämäni kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan, koska luonnonkosmetiikka on niin paljon tehokkaampaa kuin tavallinen. Valitettavasti hyvää luonnonkosmetiikan hiuslakkaa ei ole vielä löytynyt. Vannoin aikaisemmin Diorin ja Lancomen nimeen ja voitte varmasti kuvitella, että kosmetiikkaan kului satoja, ehkä jopa tuhansia euroja vuodessa. Ihoni tuntui jatkuvasti väsyneeltä ja tuhlasin rahaa aina uusiin ja uusiin ihmeseerumeihin. No edelleenkin törsään kosmetiikkaan, mutta luonnonkosmetiikan kanssa selviää selvästi edullisemmin.

Saippuakuplia, © Saippuakuplia

Ranskassa luonnonkosmetiikan merkit ovat oikeastaan ihan yhtä arvostettuja kuin Diorit ja muut, mutta Suomessa luonnonkosmetiikka on viime kevääseen asti ollut jokseenkin epämääräistä hippikosmetiikkaa. Kiitos Jolien, mielikuvat on saatu viimeinkin laadun tasalle.

Sivupalkista näet pääkategoriat: meikit, hiukset, kasvojenhoito, vartalonhoito ja tuoksut, joiden alta pääset selaamaan esimerkiksi kaikkia kasvojenhoitoon liittyviä juttuja. Avainsanojen alta löydät tarkemmin esimerkiksi kaikki ripsivärejä, kasvovesiä tai aurinkovoiteita käsittelevät jutut. Harmi vain, että sisältöä ei vielä ole. Yritän saada pian mielenkiintoisia juttuja ulos.

Kertokaahan ihmeessä, mitkä aiheet kiinnostavat erityisesti. 🙂

6 kommenttia

Mahtavaa, Tia! Jään innolla odottamaan juttujasi! Kuvat on upeat 🙂

Hannele | Kokit ja Potit - ruokablogi kommentoi 5.6.2013, klo 20:13. • Linkki kommenttiin

Jee! Kiitos Hannele 🙂

Tia kommentoi 5.6.2013, klo 20:17. • Linkki kommenttiin

Ihanaa Tia! Onnea uudelle ja todella kauniille blogille! Näitä kuvia on kyllä ilo katsella 🙂

Katja kommentoi 5.6.2013, klo 20:52. • Linkki kommenttiin

Oi kiitos Katja! 🙂

Tia kommentoi 5.6.2013, klo 21:03. • Linkki kommenttiin

Tämäpä kuulostaa hyvältä! Jään seurailemaan. 🙂

Oletko kokeillut K pour Karitén hiuslakkaa? Minusta se on ihan kelpo tavaraa (http://hosuli.blogspot.fi/2012/04/luonnonkosmetiikan-hiuslakat-lavera.html).

Hosuli kommentoi 10.6.2013, klo 09:48. • Linkki kommenttiin

Jee! Onnea uudelle blogille, Tia! Ihanalta näyttää – ja tiedän että tulee näyttämään jatkossakin. <3

Jutta kommentoi 11.6.2013, klo 13:37. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.