Estelle & Thild superseerumi

26.7.2013 • Kasvojenhoito, Yleinen

Estelle & Thild seerumi, © Saippuakuplia

Rakastan erilaisia seerumeita! Jo ajatus niiden hoitavista vaikutuksista saa minut hyvälle tuulelle. Minun on pakko päästä aina kokeilemaan uusia seerumeita, joten niitä löytyy kylpyhuoneen kaapista tällä hetkellä melko paljon. Ostin nämä Estelle & Thildin ruususeerumit keväällä ja nyt olen käyttänyt niitä koko kesän yövoiteena.

Estelle & Thildilta löytyy tuotelinjat jokaiselle ihotyypille. Nämä seerumit kuuluvat Rose Otto linjaan, joka on tarkoitettu +30-vuotiaille (yep, that’s me). Superseerumi on siis yhdistelmä kasvoöljystä ja kasvoseerumista. Molempia voi käyttää erikseen, mutta tehokkain vaikutus tulee kun kahteen painallukseen öljyä sekoitetaan kämmenissä tippa seerumia. Itse olen muokannut tästä lightversion, johon tulee yksi painallus öljyä ja kaksi seerumia. Mikäli laitan seerumia aamuisin jätän öljyn kokonaan pois, sillä ihoni on taipuvainen rasvoittumaan helposti. Seerumi sekä yhdistelmä imeytyvät nopeasti, joten tämä on täydellinen voide myös kesäisin vaikka meikin alle.

Estelle & Thild seerumi, © Saippuakuplia

Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin, kuinka sileäksi seerumi tekee kasvojen ihon. Vaikutus on ihmeellisen nopeasti nähtävissä! Tätä seerumi-comboa on muuten suositellut julkisesti muun muassa Penelope Cruz. Tehokkaan vaikutuksen lisäksi plussaa tulee tuotteen riittävyydestä. Pumppupullosta tulee juuri sopivan pieni tippa seerumia eikä pulloista näytä kuluneen kuin hieman vaikka olen ahkerasti sutinut seerumia kasvoilleni viimeiset kaksi kuukautta.

Kaikki kosmetiikkamerkit eivät tulekaan Ranskasta, nimittäin Estelle & Thild on ruotsalaisen Pernilla Rönnbergin luoma kosmetiikkasarja. Sarjan kantava ajatus on luonnosta saatavat rikkaimmat kasviöljyt ja vitamiinit. Uskokaa tai älkää, mutta tuotteet valmistetaan Helsingissä. Eli tämä on todellista lähikosmetiikkaa meille pääkaupunkiseutulaisille. Estelle & Thildia myydään Stockmannilla, Kickseissä, Yliopiston Apteekissa ja tietenkin Joliessa.

Estelle & Thild seerumi, © Saippuakuplia

Täältä voit lukea tarkemman esittelyn Estelle & Thildin tuotelinjoista.

Ps. Niin siinä sitten kävi, että ensin tuli työkiireet ja sen jälkeen lomakiireet. Olin suunnitellut niin reippaan alun tälle blogille, mutta parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan.

2 kommenttia

Mulla on vielä seerumit testaamatta, vaikka ihotyyppini puolesta sopisin ymmärtääkseni niiden käyttäjäksi täydellisesti (helposti rasvoittuva sekaiho, rasvaiset voiteet ovat yleensä aivan liikaa). Ehkä tuo ruususeerumi voisi olla ensimmäinen kandidaatti!

Hosuli kommentoi 26.7.2013, klo 17:00. • Linkki kommenttiin

Minullekin rasvaiset voiteet ovat varsinkin kesällä aivan liikaa, joten seerumit ovat aivan täydellisiä kosteuttajia. Kannattaa kyllä ilman muuta testata jotain seerumia. Itse olen todella tykästynyt tähän Rose Otto linjan yhdistelmäseerumiin, sillä voiteeseen saa lisää hoitavuutta lisäämällä öljyä. 🙂

Yksi lempiseerumini on Terre d’Ocin Heleyttävä seerumi, joka on nyt näköjään myös uudistunut kokonaan. Käytin sitä koko viime kesän kosteusvoiteena.

Tia kommentoi 26.7.2013, klo 17:21. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.