Vartalonhoitoa

27.7.2013 • Vartalonhoito, Yleinen

Patyka bodywash & -cream, © Saippuakuplia

Ehdin napsaista nämä kuvat jo kesäkuun alussa. Nyt purnukat ovat jo lähes puolessa välissä. Patyka taisi tulla Suomessa myyntiin viime talvena ja ihastuin sarjaan heti. Patykaa voisi kutsua luonnonkosmetiikan Dioriksi tai Chaneliksi. Melko hintava luksusbrändi, mutta laatu on kylläkin joka sentin arvoista, toisin kuin näissä edellä mainituissa. Talvena turvauduin Patykan kasvovoiteisiin, mutta nyt kesän Patyka-hitti on ollut suihkusaippua ja vartalovoide.

White Grape suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti, eikä kuivata ihoa lainkaan. Tuoksu on raikas ja miedon hedelmäinen. Suihkugeeli on juoksevaa ja se on helppo levittää sekä huuhdella. Toimii siis hyvin myös mökkiolosuhteissa, jossa vettä ei ole paljon käytettävissä. Plussaa tulee ihanasta purkista, jota pitää mielellään kylpyhuoneessa esillä. Pieni miinus siitä, että purkin kanssa pitää olla tarkkana tai kämmenellä on yhtäkkiä suihkugeeliä enemmän kuin omiin tarpeisiin. Geeli nimittäin levittyy niin hyvin, että sitä tarvitaan vain pieni tippa.

Patyka bodywash & -cream, © Saippuakuplia

Iirispuu vartalovoide on ehkä kevyin voidemainen (cream) rasva, johon olen törmännyt. Yleensä suosin vartaloemulsioita, koska en tykkää odotella voiteen imeytymistä. Iirispuu vartalovoide tuoksuu puhtaudelta ja aavistuksen kukkaiselta. Voide imeytyy nopeasti ja iho pysyy kosteutetun tuntuisena koko päivän. Tahmeaa tuntua ei voiteesta jää, vaan enemminkin viimeistelty vaikutelma, jos niin voi sanoa. 🙂

Patyka on ärsyttävän kallis sarja, mutta toisaalta tuotteet ovat todella riittoisia. Uskon, että pärjään näillä pitkälle loppuvuoteen. Nämä litteät pullot ovat muuten myös aika käteviä reissussa mukana. Litteä pullo sujahtaa kätevästi moneen paikkaan ja ainakin tuntuu vievän vähemmän tilaa kuin pyöreät pullot. En nimittäin jaksa aina siirtää kaikkea kosmetiikka matkakokoisiin purkkeihin.

Patyka bodywash & -cream, © SaippuakupliaPatyka bodywash & -cream, © Saippuakuplia

Luultavasti seuraavaksi kokeilen raikasta piparminttu suihkugeeliä sekä white grape vartaloemulsiota. Ellei sitten jonkin muun merkin tuotteet saa minua innostumaan jostain aivan muusta. Innostun helposti kokeilemaan kaikkia uutuuksia kuten tulette varmasti huomaamaan. 😉

2 kommenttia

Hei, kun nyt mainitsit että superkalliita tuotteetovat niin paljos ne sitten tekee?

Ann kommentoi 27.7.2013, klo 19:24. • Linkki kommenttiin

Tuo suihkusaippua maksoi 32 euroa ja kosteusvoide oli 45 euroa. No ei ehkä superkalliita, muta aika kalliita markettikosmetiikkaan verrattuna. Tosin Diorista ja Chanelista saisi pulittaa varmaan vielä enemmän. 🙂

Tia kommentoi 27.7.2013, klo 19:33. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.