CC-voide – kesäkasvojen pelastus

28.7.2013 • Meikit, Yleinen

Alorée CC-voide, © Saippuakuplia

Olen muuten käyttänyt tänä kesänä yllättävän vähän kosmetiikkaa. Meikkiä ei merillä ja mökeillä tarvita ja aurinko on hoitanut kevyen päivetyksen kasvoille. Mineraalipuuteri jäi heti alkukesästä liian vaaleaksi, enkä ehtinyt käydä ostamassa uutta sävyä. Mineraalimeikit löydettyäni en ole enää palannut nestemäisiin meikkivoiteisiin, joten aluksi olin hieman skeptinen tätä CC-voidetta kohtaan. Voide osoittautui kuitenkin todelliseksi pelastajaksi kesänassulle.

CC-voide tulee sanoista Color Corrector. CC-voide on selvästi kokeilemiani BB-voiteita (Beauty Balm) kevyempi, mutta se tekee ihosta todella tasaisen värisen. Iho jää mattapintaiseksi, mutta kuitenkin kauniin hehkuvaksi. Peittävyyttä voiteessa on mielestäni juuri sopivasti, kasvojen iho näyttää viimeistellyiltä, mutta ei kuitenkaan meikatuilta. Kunnolla punoittavia näppyjä voide ei valitettavasti peitä niin hyvin kuin esimerkiksi mineraalimeikkivoide.

Aloréen CC-voidetta voi käyttää ihan sellaisenaan meikkivoiteena tai meikin alla meikinpohjustusvoiteena. Itse käytin tätä koko kesän meikkivoiteena. Juhliin sipaisin päälle hieman puuteria, mutta muuten voide pysyi kasvoilla hyvin ilman mitään puuterikiinnitystä. Oma ihoni ottaa nopeasti väriä auringosta, joten sävy oli juuri täydellinen minulle.

Alorée CC-voide, © Saippuakuplia

CC-voiteen ainoa miinus on se, että jos sen levittää esimerkiksi kukkaisvedestä kosteille kasvoille voide tuppaa hieman pyörimään kasvoilla ennen kuin se imeytyy. Voide kannattaa siis levittää vasta kun kukkaisvesi tai seerumi on kunnolla ensin imeytynyt. Hyvä puoli on taas se, että tämän lisäksi ei tarvitse erillistä kosteusvoidetta, sillä CC-voide kosteuttaa ihon juuri sopivasti.

Alorée CC-voide, © Saippuakuplia

Alorée on ranskalainen ihonhoitosarja, joka rantautui tänä keväänä Jolien valikoimiin. Teho perustuu lehtivihreään eli klorofylliin. Sarjan on kehittänyt kosmetiikkatutkija, joka työskenteli aikaisemmin mm. L’Orealilla, mutta luonnon raaka-aineet kiinnostivat häntä niin paljon, että hän päätti luoda oman kosmetiikkamerkin. Eli tämän merkin takaa löytyy takuulla teknistä osaamista ja ymmärrystä.

Kaikki Aloréen tuotteet sisältävät klorofyllia, jota saadaan ohran versoista. Lehtivihreä antaa iholle happea ja antioksidantteja. Happi vahvistaa solujen aineenvaihduntaa ja suojaa ihoa vanhenemiselta. Mielestäni CC-voide pitää ihon raikkaana ja freesinä koko päivän. Iho ei tunnu illalla yhtään väsähtäneeltä, eikä tule sellaista oloa, että nyt pitää päästä pesemään kasvot.

Itse meinaan jatkaa tämän CC-voiteen käyttöä niin pitkään kunnes rusketus on haalistunut ja voi taas alkaa käyttämään mineraalimeikkivoidetta. Olen todella kiitollinen, että Jutta sujautti tämän mahtavan CC-voiteen minulle testiin kevätostosteni yhteydessä.

Alorée CC-voide, © Saippuakuplia

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.