Pieni kosmetiikka-apteekki

2.2.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Absolution, © SaippuakupliaAbsolution, © Saippuakuplia

Loppuvuodesta Suomeen saatiin taas yksi uusi upea ja mielenkiintoinen luonnonkosmetiikkamerkki, Absolution. Jolien upeat naiset ovat aloittaneet kaupan lisäksi oman maahantuonnin, joten upeita merkkejä on taatusti luvassa jatkossakin. Absolution tulee Ranskasta ja on Isabelle Carronin käsialaa. Isabelle on työskennellyt monissa huippubrändien kosmetiikkataloissa ennen oman merkin luomista, joten kykyä löytyy ja se näkyy itse tuotteissa sekä upeissa graafisissa pakkauksissa, joita ei raaski heittää pois.

Absolution, © Saippuakuplia

Absolution sarjan kantava teema on räätälöity kokonaisuus, joka syntyy voiteita ja seerumeita yhdistelemällä. Itse voin todellakin yhtyä siihen, että toisena päivänä ihoni tarvitsee enemmän kosteutta ja toisena taas tehokasta puhdistusta. Parasta siis muuttaa kylpyhuoneen kaappi pieneksi kosmetiikka-apteekiksi, josta löytyy troppia joka tilanteeseen. Saatte pian lukea lisää muista ihmeellisistä seerumeista ja voiteista, mutta ensin sarjan hittituote puhdistava seerumi.

Absolution, © Saippuakuplia

La Solution +Controle -seerumi jättää puhtaan mattaisen tunnun ja pinnan kasvoille, samalla hoitaen ja tasapainottaen ihoa. Seerumi tekee selvää ihotulehduksia aiheuttavista bakteereista ja muutaman päivän käytön jälkeen epäpuhtaudet kirjaimellisesti katoavat. Vaikka puhdistavaa tehoa löytyy, seerumi ei kuitenkaan kuivata ihoa lainkaan.

Seerumia voi käyttää kosteusvoiteen alla, voiteeseen sekoitettuna tai suoraan tehohoitona näpyille. Seerumi imeytyy nopeasti, kuten kaikki muutkin Absolution-sarjan tuotteet, joten se sopii hyvin meikin alle. Lisäksi se pitää rasvaisuuden pois iholta koko päivän.

Absolution, © Saippuakuplia

Seerumin sisältää muun muassa luonnostaan antiseptista propollista, joka hoitaa tehokkaasti näppyjä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Lukuisat muut luonnon superraaka-aineet häivyttävät näpyistä jääneitä arpia ja auttavat ihoa uusiutumaan. Seerumi sisältää myös sinkkiä, joka estää bakteerien kasvua ja tasapainottaa ihoa. Macadamiaöljy tekee ihosta kimmoisan ja se kosteuttaa juuri sopivasti.

Tämä puhdistava seerumi on todellinen pelastaja tilanteisiin, kun on tullut syötyä hieman huonosti ja se alkaa näkyä ihossa. Tietysti arhain keino pitää iho terveenä ja puhtaana, on ravinto. Syö puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa sekä juo runsaasti vettä. Jätä sokerit ja viljat kahdeksi viikoksi, niin huomaat taatusti muutoksen ihossasi. Mustapäät ja muut epäpuhtaudet katoavat ja iho suorastaan hehkuu. Kannattaa kokeilla ihan testimielessä joskus.

Absolution, © Saippuakuplia

 

Ps. Viime syksy ja loppuvuosi oli niin kiireinen töissä, että koko blogin pitäminen jäi. Nyt lupaan olla todella aktiivinen! 🙂

3 kommenttia

[…] kosmetiikka-apteekiksi, josta löytyy troppia joka tilanteeseen. Tsekkaa tarkemmat yksityiskohdat Saippukuplien puolelta. […]

Avaruusasema » Blogin arkisto » Saippuakuplia edelleen elossa kommentoi 2.2.2014, klo 21:17. • Linkki kommenttiin

Mahtavaa, ettet ole kuopannutkaan tätä blogia! Luonnonkosmetiikasta ei vielä liikaa kirjoiteta, ja blogisi kuuluu ehdottomasti genren kärkikastiin 🙂 Jään siis mielenkiinnolla odottamaan jatkoa!

papayana kommentoi 4.3.2014, klo 16:21. • Linkki kommenttiin

[…] on tuoda hoitoa ihon kulloinkin vaatimiin tarpeisiin. Eli hieman sama ajatus kuin esimerkiksi Absolutionissa. Kosmetiikka-alalla ollaan selvästi siirtymässä ihotyyppijaottelusta yksilöllisempiin […]

Avaruusasema » Blogin arkisto » Supermood kommentoi 13.9.2014, klo 14:46. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.