Päivävoide takaisin meikkipussiin

16.8.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Absolution creme du jour, © SaippuakupliaOlen koko kesän käyttänyt kosteusvoiteen tilalla erilaisia seerumeita. Vaikka aurinko kuivattaa ihoa, niin jostain syystä ihoni ei kesällä kaipaa kosteusvoiteita. Nyt kelit viilenevät ja on aika kaivaa kosteuttavammat keinot käyttöön, mutta ensin vain yövoiteeksi.

Olen edelleen koukussa Absolutionin tuotteisiin. Niiden pakkausdesign, hoitoteho, monipuolisuus ja yhdisteltävyys on saanut minut koukkuun. Valitsen joka aamu ja ilta seerumin tai voiteen fiiliksen mukaan. Tarvitaanko kosteutusta, boostia, antiagea, puhdistusta vai jotain näiden yhteisvaikutusta. Kaikkia seerumeita ja voiteita voi sekoittaa keskenään tai levittää kasvoille erikseen toistensa päälle.

Absolution creme du jour, © Saippuakuplia

Oma ihoni rasvoittuu melko helposti ja on samaan aikaan pintakuiva. Eli ei mikään helpoin tapaus. Rasvoittumiseen ja mustapäihin löytyy muutama niksi ravinnosta, joista ajattelin kirjoittaa vielä myöhemmin. Mutta koska aina ei voi syödä ihanteellisesti, niin kosmetiikkakaapissa kannattaa pitää pelastuskeinoja.

Absolutionilta löytyy 4 erilaista voidetta kasvoille: ravitseva, uudistava, yövoide sekä miehille. Valitsin uudistavan, sillä ihoni ei ole koskaan tarvinnut sitä tuhdeinta hoitoa. Absolution La Crème du Jour uudistavassa päivävoiteessa on mukana vihreää teetä, kalsiumia, centella yrttiä, aloe veraa, kurkku-uutetta, oliivipuun flavonoideja, hyaluronihappoa, nerolia ja kosteutta tukevia öljyjä.

Eli kyseessä on todellinen anti-age-voide, joka auttaa ihon soluja uudistumaan sekä suojaa kollageenin ja elastaanin heikentymistä. Voidetta suositellaan kolmekymppisestä ylöspäin ja se sopii kaikille ihotyypeille. Voide imeytyy nopeasti eli se sopii myös meikin alle. Ehdin kesällä kokeilemaan myös miehille tarkoitettua voidetta, mutta siitä lisää myöhemmin. La Crème du Jour sopii minulle parhaiten ja on monikäyttöisin.

Absolution creme du jour, © SaippuakupliaAbsolution creme du jour, © Saippuakuplia

2 kommenttia

Hei, kirjoita ihmeessä niistä ravintonikseistä, kiinnostaisivat! Niin kuin Absolutionkin, jos hinnat eivät olisi ihan niin suolaiset…

Hosuli kommentoi 24.8.2014, klo 11:12. • Linkki kommenttiin

Hosuli, pitää tosiaan kirjoittaa niistäkin. Se on kyllä totta, että Absolution ym. merkit alkavat olla Diorien hinnoissa. Aluksi luonnonkosmetiikka tuntui halvalta, mutta kun nämä luksusbrändit rantautuivat Suomeen, ollaan lähes samoissa hinnoissa kuin normi selektiivinen kosmetiikka. Tosin, luonnonkosmetiikassa saa rahoilleen parempaa vastinetta, koska tuotteet sisältävät vaikuttavia aineita muovijohdannaisten sijaan. 🙂

Tia kommentoi 13.9.2014, klo 23:22. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.