Silmänympäryksille

17.8.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Absolution silmänympärysvoide, © Saippuakuplia

Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen olen kerennyt kokeilla muutamia erilaisia silmänympärysvoiteita ja suosikkini tällä hetkellä on – yllätys yllätys – Absolutionin voide. Nyt kun näistä kirjoittaa, alkaa tuntua hassulta, että suurin osa käyttämästäni kosmetiikasta tulee tällä hetkellä yhdeltä talolta, mutta kyseessä on vain niin täydellinen sarja.

Kun vaihdoin normikosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan suurin kompastuskivi oli juuri silmänympärysvoide. Kaikki voiteet tuntuivat liian paksuilta ja tuhdeilta, sillä kaipasin sitä välittömästi viilentävää ja silmäpussit poistavaa tunnetta. Tuntui, että paksut voiteet vain lisäsivät turvotuksen tunnetta silmänympäryksissä. Esimerkiksi Mia Höydön silmänympärysvoide ei sovi minulle lainkaan, se on aivan liian tuhtia.

Absolutionin silmänympärysvoidetta ei ole turhaan kehuttu, se nimittäin hipoo täydellisyyttä. Ohuen ohut voide kosteuttaa, virkistää ja tekee silmänympäryksistä ihanan sileän tuntuiset. Mikään voide ei voi poistaa liian vähistä yöunista johtuvia jälkiä, mutta Absolutionin voide paikkaa kokemukseni mukaan parhaiten vaurioita. Tehovirkistyksen saa, jos voidetta säilyttää jääkaapissa, mutta itse en useinkaan jaksa ravata kylppärin ja jääkaapin välillä.

Absolution silmänympärysvoide, © Saippuakuplia

Kasvoveden ja hampaiden harjauksen ohella silmänympärysvoide on se asia, mitä ei kannata jättää käyttämättä. Oli elämä sitten kevyttä tai hieman rankempaa, uskoisin että joskus tulet vielä kiittämään itseäsi että pidit ohuesta silmänympärysihostasi huolta. Voisi sanoa, että voidetta kannattaa alkaa käyttämään siinä iässä kun aloittaa meikkaamisen.

Absolutionin silmänympärysvoiteen salaisuus on vihreä kahvi, joka poistaa tummat silmänaluset ja turvotuksen. Voide parantaa pintaverenkiertoa, häivyttää juonteita ja antaa iholle kaunista hohdetta. Voiteen ainoa miinuspuoli liittyy pakkaukseen. Yhdellä painalluksella tulee mielestäni liikaa voidetta. Itse teen niin, että en paina pumppua aivan alas. Toivottavasti pakkaus kehittyisi tulevaisuudessa paremmaksi annostelun osalta.

2 kommenttia

Olen tismalleen samaa mieltä sekä tuotteesta että pumpusta. Vaikka pumppua yrittäisi säätää, eikä painaisi sitä aivan alas, tulee voidetta usein silti liikaa. Harmi! Onneksi tuote on kuitenkin aivan loistava!

Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi kommentoi 14.9.2014, klo 21:31. • Linkki kommenttiin

No niinpä! Vitsit mietin muuten hetken kun luin sun kommenttia puhelimen sähköpostista että siis julkaisinko jo sen jutun muka jo!?! Eli ensi viikolla on luvassa pari muuta jutua tosi hyvistä seerumeista, joissa harmi vain samanlainen pumppuongelma. 😀 Hihii!

Absolutionin silmänympärysvoide on kyllä niin loistava! Se on kevyt, mutta samalla todella kosteuttava.

Tia kommentoi 14.9.2014, klo 21:47. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.