Uusi kosmetiikkasarja: Supermood

13.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Supermood, © Saippuakuplia

Kuten jo Avaruusaseman puolella ehdin hehkuttamaan, nyt on taas saatu Suomeen yksi uusi ja tällä kertaa kotimainen luonnonkosmetiikan sarja. Huippumalli haussa -sarjasta(kin) tuttu Anne Kukkohovi toteutti yhden unelmistaan: suunnitteli ja lanseerasi kotimaisen ja luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan Supermoodin, jonka ydinajatuksena on tuoda hoitoa ihon kulloinkin vaatimiin tarpeisiin. Eli hieman sama ajatus kuin esimerkiksi Absolutionissa. Kosmetiikka-alalla ollaan selvästi siirtymässä ihotyyppijaottelusta yksilöllisempiin päiväkohtaisiin tarpeisiin ja se on hienoa.

Täytyy myöntää, että aivan aluksi mielessä kävi ajatus, että jaa taas yksi julkkisbrändätty kosmetiikkamerkki. Perehdyttyäni sarjaan, sain huokaista helpotuksesta; kyllä Annen sarja perustuu aivan eri lähtökohdille kuin esimerkiksi Robinin. 🙂 Tässä on sarja, jota on viilattu ja tutkittu ja taas viilattu. Anne halusi luoda sarjan, joka oikeasti toimii ja parantaa ihoa ja sitä kautta myös elämän laatua. Äskeinen oli ehkä hieman korkealentoisesti sanottu, mutta sarja keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja joukossa on esimerkiksi kollageenia sisältäviä tuotteita, joita nautitaan sisäisesti.

Supermood, © Saippuakuplia

Supermood-sarja sisältää 3 linjaa, joista ensimmäisin Egoboost lanseerattiin nyt syksyllä. Sarjan toinen linja Beauty Sleep on tulossa loppuvuodesta ja kolmas Youth Glo ensi vuonna. Egoboostissa on hyödynnetty muun muassa suomalaista pakurikääpää. Teemana on immuniteetin vahvistaminen ja tehokkuus. Kaikki tuotteet imeytyvät nopeasti ja vaikuttavat välittömästi. Siksi Egoboost sopii erinomaisesti aamuihin, jolloin tarvitaan nopeita ihmeitä iholle. Beauty Sleep tulee keskittymään pidempiaikaisiin hoitaviin vaikutuksiin.

Sanotaan, että luonnonkosmetiikan kanssa ei pidä odottaa nopeita ihmeitä, sillä monien tuotteiden vaikutukset saattavat näkyä vasta viikkojen tai kuukausien kuluttua. Täytyy kuitenkin todeta, että nyt on onnistuttu luomaan sarja, jonka vaikutukset tuntuvat ja näkyvät heti. Kerron pian tarkemmin mistä on kysymys. 🙂

Supermood, © Saippuakuplia

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.