One minute facelift

14.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Supermood One minute facelift, © Saippuakuplia

Edellisessä postauksessa tuli luvattua nopeutta ja tuloksia, joten tässä niitä tulee. Kyseessä on Anne Kukkohovin Supermood-sarjan One minute facelift seerumi. Nimensä mukaisesti vaikutukset tuntuvat ja näkyvät heti. Tämä ihmeseerumi pääsi heti paraatipaikalle kylpyhuoneen kaappiin ja olen levittänyt sitä kasvoille joka aamu. Tiedän, että tuotteita kannattaisi vaihdella välillä, mutta tämä nyt vain on niin paras. Kesälomasta on 1,5 kk ja olo on jo sama kuin ennen lomia, joten ihmeitä tarvitaan.

Seerumia annostellaan pipetillä pari tippaa sormenpäille ja hierotaan kasvoille, heti kasvoveden ja/tai kukkaisveden jälkeen, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Itse laitan aina molempia, sillä kasvovesi puhdistaa ja poistaa rasvaa iholta, kun taas kukkaisvesi kosteuttaa. Mutta palataan näihin myöhemmin.

Kuten aikaisemmin jo kerroin, Egoboost-linjan teho perustuu pakurikääpään, josta myös tulee seerumin ruskea väri. Itse olen käyttänyt pakurikääpää flunssan hoitoon ja sen ennaltaehkäisyyn, sillä pakuri on voimakas adaptogeeni ja sillä on tulehduksia estävä vaikutus. Itseasiassa tämähän käy järkeen myös ihon hoidossa, sillä näpyt ovat nimenomaan merkki tulehduksesta. Adaptogeeni siis käytännössä tarkoittaa rohdosta, joka tasapainottaa elimistömme toimintaa. Tämän lisäksi pakurikääpä sisältää runsaasti antioksidantteja, enemmän kuin missään marjassa tai yrtissä(!) sekä betuliinia, jonka on todettu ehkäisevän syöpää. Nyt kun jälleen perehdyin asiaan, aloin miettimään miksi en juo pakuriteetä päivittäin. Tähän täytyy tehdä muutos!

Supermood One minute facelift, © Saippuakuplia

Seerumi imeytyy nopeasti ja aivan tuntuvasti napakoittaa ihoa sekä tekee kasvoista ihanan sileät. Kun seerumi on lähes kokonaan imeytynyt, lisätään kasvoille vielä päivävoide. Monet Absolutionin seerumit toimivat, ainakin kesäisin, sellaisenaan, mutta tämä seerumi vaatii ainakin itselläni kosteusvoiteen päälle. Muuten iho jää liian kuivaksi ja alkaa tuntumaan karhealta.

Aluksi ajattelin, että seerumin hinta on melko suolainen, mutta hankitaan tämä nyt mielenkiinnosta vaikka hieman kirpaiseekin. Nyt hetken käytön jälkeen voin onneksi todeta, että seerumi on hintansa arvoinen. Vaikutukset saa heti ja ne tuntuvat pitkälle päivään, jopa meikin alla. Itselläni seerumi tasapainoittaa ihoa, jonka huomaa konkreettisesti siitä, että se hillitsee nenän, leuan ja otsan alueen rasvoittumista. Iho pysyy mattana ja raikkaan oloisena koko päivän.

Tuotteita voi aina suositella, mutta valitettavasti ihomme ja hormonitoimintamme ovat niin yksilöllisiä, että jokaisen pitää löytää itselleen ne toimivimmat ratkaisut. Minulla toimii kasvojenhoidossa parhaiten monipuolisuus ja tehokkaat täsmähoidot. Eli voiteiden, naamioiden ja seerumien vaihtelu. Ja siksi kylpyhuoneen kaapistani löytyy ”lääkkeitä” kuivalle, rasvoittuvalle ja väsyneelle iholle.

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.