Virkistävä päivävoide

17.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Supermood Egoboost, © saippuakuplia.fi

Päiväni Hannu-hanhena! Voitin Jolien Supermood-illassa järjestetyissä arpajaisissa Egoboost päivävoiteen sekä kosteuttavan seerumin. Hypin riemusta kun luin puhelimestani viestin, että onnetar oli valinnut minut voittajaksi. Vaikka edellisiä kosteusvoiteita oli jäljellä, otin nämä malttamattomana heti käyttöön. Toisaalta ihonhoidon ”filosofiani” on monipuolisuus! Käytän voiteita ja seerumeita fiiliksen ja kulloisenkin tarvetilan mukaan. Eli toisin sanoen, tuhlaan aivan liikaa rahaa kosmetiikkaan. 😉

The Perfect Day Creamista tuli heti suosikkini ja voide löytyy myös Katja Kokon Beuty Guidesta, en siis ole yksin hehkuttamassa tätä. Voide imeytyy todella nopeasti, joten se täydellinen meikin alle. Lisäksi se virkistää ihanasti mentholiuutteen ansiosta. Tuntuu kuin sukeltaisi turkoosiin veteen ja samalla haukkaisi raikasta vuoristoilmaa. Kyseessä ei siis ole mikään kurkkupastilli-ilmiö! Vaan lempeän raikastava tunne, joka tuntuu luonnolliselta.

Supermood Egoboost, © saippuakuplia.fiSupermood Egoboost, © saippuakuplia.fi

Voide on sen verran nopeasti imeytyvää sorttia, että oikein kuiva iho saattaa voiteen lisäksi vaatia vielä lisäkosteutusta. Supermoodin tuotteita voi yhdistellä ja miksata tarpeiden ja mielikuvituksen mukaan. Koska Perfect Day Creamissa on niin mahtavat virkistävät ominaisuudet, aion kylmien viimojen saapuessa lisätä siihen saman sarjan kosteuttavaa Moisture Kick seerumia tai boostata sitä Abosolutionin kosteuttavalla voiteella. Kuivalla iholle melkein suosittelisinkin voiteen ja seerumin yhdistelmää mieluummin kuin todella tuhtia yhtä voidetta. Näin iho saa monipuolisemmin hoitavia ainesosia. Esimerkiksi yhdellä voiteella ja muutamalla seerumilla voi jo tehdä erilaisia yhdistelmiä.

Viikonloppuna yhdistin Patykan korjaavaa  yöseerumia Supermoodin kosteuttavaan seerumiin. Lopputuloksena oli tehokas yönaamio, joka vei pintakuivuuden mennessään. Kannattaa myös muistaa, että ratkaisu ei aina ole sivellä vain hoitavampia ja hoitavampia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Välillä iho tarvitsee lepoa ja siksi kaapista on hyvä löytyä neutraaleja, mutta toimivia voiteita. Itse olen vähän huono muistamaan tätä, mielikuvitukseni laukkaa ja kokeilen mitä erilaisempia seerumikoktaileja ja naamioita melkein päivittäin.

Nämä Supermoodin pullot ovat niin kauniita, että niitä pitää mielellään esillä kylpyhuoneessa. Erityisesti tykkään pipettiannostelupullosta, koska siitä on helppo ottaa juuri oikea määrä. Kosteusvoiteen pullon jäykästä pumpusta täytyy antaa pieni miinus. Pumppu annostelee voiteen roiskaisemalla ja se hieman laskee käyttökokemusta. Toivottavasti pakkauksia pumppujen osalta tullaan kehittämään tulevaisuudessa, sillä hieno design huonolla käyttökokemuksella ei ole hyvä juttu. Noh.. pullon sisältö on puhdasta kultaa, joten se antaa paljon anteeksi. 🙂

Supermood Egoboost, © saippuakuplia.fiSupermood Egoboost, © saippuakuplia.fiSupermood Egoboost, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.