Rasvoittuvan ja pintakuivan ihon pelastus

19.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Suki Balancing Facial Oil, © saippuakuplia.fi

Ihoni on pintakuiva, mutta samaan aikaan nenän, otsan ja leuan alue rasvoittuu päivittäin. Tiedätte varmasti tunteen: nyt on pakko laittaa tehokkain kuorinta mitä kaapista löytyy ja päälle puhdistavin seerumi, tai oletko jättänyt laittamatta kosteusvoidetta niihin kohtiin joista iho rasvoittuu helposti? Täällä on yksi, joka huutaa hep! Itse koin valaistumisen tässä asiassa konkreettisesti vasta tällä viikolla.

Asia on niin, että jos rasvoittuvaa ihoa pesee ja pesee sekä käyttää jatkuvasti kuivattavia tuotteita, tuloksena on entistä enemmän rasvoittuva iho. Liika rasvoittuminen johtuu epätasapainosta iholla. Myös rasvainen iho tarvitsee kosteutusta ja jos se ei sitä saa, se alkaa kosteuttamaan itse itseään eli lisäämään talin tuotantoa. Iho pyrkii aina tasapainoon ja t-alueen runsas rasvoittuminen voi esimerkiksi johtua myös pintakuivista alueista poskipäillä. Iho pyrkii kompensoimaan kuivia alueita tuottamalla runsaasti talia. Näissä asioissa minua valisti tällä viikolla Liinu’n Organic Beutyn Karoliina.

Suki Balancing Facial Oil, © saippuakuplia.fi

Kävin Liinu’n kosmetiikkakaupassa aivan muilla asioilla, joista kuulette pian lisää, mutta mukaani tarttui myös tämä Sukin Balancing Facial Oil. Aluksi olin hieman epäileväinen, sillä minulla on kokemus etteivät öljyt sovi iholleni. Öljymäisen seerumin jälkeen aamulla iho on usein entistä rasvaisempi ja tuntuu että öljy on edelleen ihon pinnassa. Tämä on voinut johtua siitä, että iho on ollut niin kuiva ettei öljy ole päässyt imeytymään. Tai sitten kaikki öljyt eivät vain sovi iholleni.

Levitin Sukin tasapainottavan öljyn illalla ja ajattelin että aamulla saa taas herätä rasvakerros kasvoilla, mutta mitä sitä ei kauneutensa eteen tekisi. 😀 Ihmeellistä kyllä ihoni oli aamulla vähemmän rasvainen kuin esimerkiksi silloin kun olen laittanut puhdistavaa seerumia yöksi! Öljy rauhoittaa ihoa välittömästi ja kosteuttaa superisti. Mielestäni ihoni on myös puhdistunut tämän öljyn myötä.

Muutama sana itse tuotesarjasta. Suki tulee rapakon takaa ja kyseessä on erittäin tekninen ammattikosmetiikkasarja, jonka ydinajatuksena on tuloksellisuus. Tuotteissa on erittäin korkeat aktiiviainepitoisuudet, jotka auttavat ihoa vahvistumaan ja tasapainottamaan itse itseään. Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa on sallittua käyttää pientä määrää synteettisiä raaka-aineita, mutta Sukin käyttämät raaka-aineet ovat 100%:sti peräisin luonnosta.

Sukin Balancing Facial Oil onehdottomasti paras kasvoöljy, mitä olen kokeillut. Tosin täytyy sanoa että en ole kokeillut kovin montaa, koska en ennen tykännyt öljypohjaisista kasvotuotteista. Sukia saa Kalliossa sijaitsevasta Liinu’n hoitolastasta sekä Naturellen verkkokaupasta.

Suki Balancing Facial Oil, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.