Tehokas heldelmähappokuorinta

22.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Juice Beauty, © saippuakuplia.fi

Usein kuorinta mielletään rakeiseksi voiteeksi, jota pyörittelemällä kasvojen iholla saadaan kuollut ihosolukko pois. Rakeiset kuorinnat ovat käteviä varsinkin jos on kiire, mutta eivät läheskään niin tehokkaita kuin hedelmähappoihin perustuvat kuorinnat. Hedelmähappokuorintoja käytetään usein hoitoloissa ja syystäkin, sillä tehokkuutensa ansiosta niiden kanssa tulee olla varoivainen. Väärin käytettynä hapoilla voi saada vaurioita aikaan iholla.

Juice Beautyn Green Apple Peel – Full Strength -hedelmähappokuorinta on todella tehokas, purkin kyljessä käsketään pitää kuorintaa kasvoilla 10 minuuttia, mutta itse vähensin aikaa 7 minuuttiin. Kuorinta levitetään puhdistetuille ja pyyhekuiville kasvoille ja annetaan vaikuttaa. Hedelmähappojen vaikutus tuntuu pienenä pistelynä ja poltteluna kasvoilla. Jos tiedät, että ihosi on todella todella herkkä, kannattaa valita hieman miedompi kuorinta tai vähintäänkin antaa kuorinnan vaikuttaa vain minuutin pari.

Juice Beauty, © saippuakuplia.fi

Green Apple kuorinta sisältää yhdistelmän omena-, sitruuna- ja viinihappoja sekä muun muassa maitohappoa. Kuorinta vaikuttaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin, mutta samalla sen kerrotaan tasoittavan värivirheitä ja juonteita. Itse huomasin että kuorinnan jälkeen muutamat näpyn alut olivat kokonaan tipotiessään!

Kuorinnan jälkeen kasvojen iho on vastaanottavaisessa tilassa ja se kannattaa hyödyntää. Eli painele kasvoille heti pesun jälkeen tehokkain seerumisi ja voiteesi. Näin niiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Sama juttu myös kosmetologihoitojen jälkeen, jolloin aikaikkuna ihon tehostuneelle vastaanottokyvylle on vain pidempi, eli kannattaa hoidon jälkeisinä päivinä laittaa kasvoille juuri niitä seerumeita ja voiteita, joiden vaikutusta tarvitset eniten.

Juice Beautyn hinta-laatu-suhde on loistava. Harmi vain, että pakkausten ulkoasu muistuttaa enemminkin markettikosmetiikkaa kuin laadukasta kosmetiikkasarjaa. Juice Beautya saa ainakin Naturellesta ja Naturisimosta.

Juice Beauty, © saippuakuplia.fiJuice Beauty, © saippuakuplia.fi

2 kommenttia

Heeei, olipas kiva lukea sun arvio tuosta kuorinnasta! Sain nimittäin juuri minipakkauksen sitä kaupanpäällisenä. Ehkä uskallan testata vaikkapa viiden minuutin ajan, vaikka iho herkkä onkin. 🙂

Hosuli kommentoi 23.9.2014, klo 18:41. • Linkki kommenttiin

Sattuipa sitten sopivasti 🙂 Älä pelästy kun kuorinta alussa hieman polttelee tai pistelee, kun hedelmähapot alkavat vaikuttamaan. 5 minuuttia on varmasti hyvä aika.

Tia kommentoi 23.9.2014, klo 18:53. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.