Maailman paras meikkivoide

24.9.2014 • Meikit, Yleinen

RMS Beauty, @ saippuakuplia.fi

Taisin hetki sitten hehkuttaa Absolutionin meikkivoiteen maailman parhaaksi. Täytyy vetää sanoja sen verran takaisin, että se onkin maailman toiseksi paras. Ykkössijalle kiilasi juuri RMS Beautyn ”Un” cover-up meikkivoide. Kyseessä on yli 20 vuotta ammattimeikkaajana toimineen Rose-Marie Swiftin luoma kosmetiikkasarja. Rose-Marie on meikannut alansa huippuja niin näyttelijä- kuin mallimaailmassa. Joitakin vuosia siten Rose-Marie sairastui vakavasti ja laboratoriokokeet paljastivat hänen kehossaan olevan runsaasti raskasmetalleja ja muita kemikaaleja. Lääkärin kysymys työskenteleekö hän kosmetiikkateollisuudessa sai Rose-Marien silmät avautumaan. Näiden tapahtumien seurauksena Rose-Marie ryhtyi terveellisen kauneuden puolestapuhujaksi ja sen tuloksena syntyi hänen meikkisarjansa RMS Beauty.

RMS Beauty ei ole vain myrkytön meikkisarja, vaan sen tehtävänä on parantaa ja ravita ihoa. Rose-Marie on huolehtinut, että entsyymit, vitamiinit ja antioksidantit ovat meikeissä puhtaimmassa muodossaan, jolloin vaikutukset ihoon ovat maksimaaliset.

RMS Beauty, @ saippuakuplia.fiRMS Beauty, @ saippuakuplia.fi

Tämä meikkivoide kuuluu levittää kasvoille sormin, sillä voiteen sisältämät öljyt aktivoituvat käsien lämmöstä. Purkki näyttää minimaaliselta, mutta voidetta tarvitaan oikeasti vain ohuen ohut kerros. Oma purkkini ei näytä kuluneen lainkaan viikon käytön jälkeen. Voin sitten myöhemmin kertoa kuinka kauan purkki todellisuudessa kesti. 🙂

Yritin ottaa ennen, vaiheessa ja jälkeen kuvat, mutta en tiedä saako näistä mitään tolkkua ja kaiken lisäksi näytän kuvissa ihan pöhköltä. Olen ottanut kuvat autolaukaisimella ja peilin kautta, joten koittakaa kestää. Itselläni epätasaisimman väriset kohdat ovat T-alueella ja poskipäissä. Niihin laitan meikkivoidetta aavistuksen paksumman kerroksen kuin muualle. Melkein kaikki rusketus näyttää kadonneen, mutta siitä huolimatta sävy 33 oli minulle parempi kuin 22. Katsotaan sitten parin kuukauden päästä, joudunko vaihtamaan vaaleampaan sävyyn.

RMS Beauty, @ saippuakuplia.fiRMS Beauty, @ saippuakuplia.fiRMS Beauty, @ saippuakuplia.fi

Jos ihosi pyrkii rasvoittumaan päivän aikana ja muutenkin, suosittelen kiinnittämään meikkivoiteen ohuen ohuella silkkipuuterilla. Näin kasvot pystyvät mattana koko päivän. En tiedä näkyykö näistä kuvista lopputulos kunnolla, mutta mielestäni pinta jää mataksi, mutta samalla luonnollisen hehkuvaksi. Ja mikä tärkeintä, meikki tuntuu hyvältä koko päivän. Tykkään tästä meikkivoiteesta päivä päivältä enemmän ja mietin miksi kuulin tästä vasta nyt!

RMS Beautya Suomessa myy ainakin Liinu’n Organic Beauty, jossa itsekin kävin testaamassa mikä on minulle sopivin sävy. Liinu’n hoitolan shop on auki aina tiistaisin klo 19-20 ja keskiviikkoisin klo 10.30-11.30. Ajan shoppailulle voi sopia myös erikseen.

RMS Beauty, @ saippuakuplia.fiRMS Beauty, @ saippuakuplia.fi

Yksi kommentti

Mikä sävy oli itsellesi paras ja miten luonnehtisit omaa ihon sävyäsi? Lämmin vai kylmä, vaalea vai mikä? Kiitos! 🙂

Sarita kommentoi 3.12.2014, klo 22:39. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.