Saippua kylpyhuoneeseen

27.9.2014 • Vartalonhoito, Yleinen

Estelle & Thild, © saippuakuplia.fi

Niinkin yksinkertainen asia kuin hyvän käsienpesusaippuan löytäminen kylpyhuoneeseen voi aiheuttaa paljon päänvaivaa. Palasaippua on hankala käyttää ja se menee epäsiistin oloiseksi hetken käytön jälkeen. Monet nestesaippuat kuivattavat käsiä todella paljon tai vähintään haisevat pahalta. Ja jos pullo olisi vielä niin hieno, että sitä pitäisi mielellään esillä! Ainoa nämä kaikki kriteerit täyttävä saippua, jonka olen löytänyt on Estelle & Thildin Nestesaippua.

Estelle & Thild, © saippuakuplia.fiEstelle & Thild, © saippuakuplia.fi

Tässä muuten täydellisessä saippuassa on vain yksi miinuspuoli ja parasta mainita se heti aluksi. Hinta on 15 euroa! Suihkusaippuasta maksaa helposti tuon verran, mutta jotenkin tuntuu tosi kovalta hinnalta käsisaippualle kun on tottunut paria euroa maksavaan Bliwiin. Toinen hyvä saippua, joka ei kuivata ihoa lainkaan ja jossa tuoksu on hyvin mieto, on Laveran Kehäkukkasaippua. Siinä hintalaatusuhde on kohdallaan, mutta pullo on aika tylsä. Olen myös etsinyt täytettävää keraamista tai lasista saippuapulloa, mutta täydellistä sellaistakaan ei ole vielä löytynyt.

Vaikka tämä Estelle & Thildin saippua on kaikin puolin täydellinen, mielestäni se on kuitenkin aika kallis. Vai onko teidän mielestänne noin 60€/l käsisaippuasta liikaa? Hyvistä käsisaippuoista otetaan siis mielellään vinkkejä vastaan! 🙂

Estelle & Thild, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.