Silmät avaava seerumi

29.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Supermood Eyes Wide Open, © saippuakuplia.fi

Jokin aika sitten hehkutin Absolutionin silmänympärysvoidetta, joka on toki edelleen suosikkini, mutta se on saanut rinnalleen vahvan kilpailijan. Kyseessä on Supermood-sarjan Eyes wide open seerumi, joka tuli markkinoille elokuussa. Kuten One minute facelift seerumi, silmänympärysseerumikin perustuu pakurikäävän tehokkaisiin vaikutuksiin.

Parasta seerumissa on silmänympärysten turvotusta saman tien laskevat vaikutukset ja siksi seerumi on erinomainen juuri aamuisin. Silmänympärysiho jää sileän tuntuiseksi ja turvotus tuntuu häviävän salamyhkäisesti. Tämä seerumi kirjaimellisesti avaa unisetkin silmät. Kiristävät vaikutukset silmänalusissa saa aikaan skarpimman ja freesimmän olon.

Supermood Eyes Wide Open, © saippuakuplia.fi

Tässä tuotteessa nimi Egoboost on osunut nappiin! Kukapa ei tuntisi oloaan itsevarmaksi, kun väsyneisiin silmiin saa eloa hetkessä. Vähiin jääneiden unien merkit kasvoilta voi korjata väliaikaisesti, mutta kannattaa kuitenkin muistaa että uni on yksi kauneuden ja esimerkiksi painonhallinnan peruspilareista.

Jos sinulla on todella kuiva silmänympärysiho, tämä seerumi ei välttämättä yksin riitä. Joudut ehkä lisäämään päälle vielä kosteuttavaa silmänympärysvoidetta tai ainakin iltaisin kannattaa käyttää jotain runsaasti kosteuttavaa voidetta. Silmänympärysiho on paljon paljon ohuempi kuin kasvojen iho, joten se vaatii erityistä hoitoa. Voisi sanoa, että se on kuin laittaisi rahaa pankkiin, eli nyt hyvin hoidetut silmänympärykset pysyvät sileinä pidempään. 🙂 Tosin paksu voidekaan ei ole aina paras ratkaisu, sillä ainakin minulla liian tuhti silmänympärysvoide saa aikaan pöhöttyneen ja turvonneen olon. Siksi käytänkin mieluiten juuri tällaisia ohuita ja nopeasti imeytyviä voiteita.

Pullo on kaunis ja sopii hyvin käteen, mutta pieni miinus tulee todella jäykästä pumpusta. Siitä on vaikea ottaa esimerkiksi puolikasta painallusta. Pumppu annostelee seerumia aina koko painalluksen verran, mikä on aavistuksen liikaa.

Supermood Eyes Wide Open, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.