Trooppinen sokerikuorinta

30.9.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Suki kuorinta, © saippuakuplia.fi

Innostuin sen verran Suki kosmetiikkasarjasta, että hankin myös tämän mehuisan Exfoliate Foaming Cleanser kuorinnan. Kun purnukan avaa, tekisi mieli hakea lusikka ja alkaa lapioimaan sitrushedelmiltä tuoksuvaa sokeriseosta suoraan suuhun. Tuoksu on niin herkullisen hedelmäinen.

Kuorivat rakeet ovat sokeria, sillä Sukin mukaan sokerin kuusikulmainen kide kuorii ihoa tasaisemmin ja hellemmin kuin esimerkiksi suola, jonka kiteet ovat paljon terävämpiä. Suola sopiikin paremmin vartalolle ja sokeri kasvoille. Tästä huolimatta kuorinta on aika rouhea, joten se sopii pääasiassa terveelle iholle eli ei tulehtuneelle tai akneiholle. Kuorinnan rouheutta voi säädellä veden määrällä. Eli mitä enemmän vettä, sitä nopeammin kuorinta muuttuu pehmeämmäksi ja puhdistavaksi vaahdoksi.

Tässä kohtaa tärkeä vinkki! Tätä kuorintavoidetta kannattaa aina ottaa purkista kuivin sormin, sillä jos purkkiin pääsee kosteutta, saattavat sokerit kovettua. Itse olen laittanut kuorinnan kuivin käsin kosteille ja pestyille kasvoille. Levitys pyörivin liikkein, jolloin kuorinta alkaa vaahtoamaan. Itse annoin kuorinnan vaikuttaa hetken ennen huuhtelua.

sukikuorinta3

Kuorinta silottaa ihoa välittömästi poistamalla tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat hellävaraiset hedelmähapot . Tämä kuorinta on ehdottomasti aurinko keskellä pimeintä syksyä. Ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle kun koti-spassa avaa tämän herkullisen hedelmäpommin.

Tätä Sukin kuorintaa saa ainakin Liinulta, Naturellesta, Naturissimosta, ja Content Beautysta.

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.