Lisätehoa kasvojenpuhdisukseen

2.10.2014 • Kasvojenhoito, Tarvikkeet, Yleinen

Puhdistusliinat, © saippuakuplia.fi

Kasvojen puhdistuksessa puhdistusaineiden tehoa voi korostaa erilaisten liinojen ja sienien avulla. Myös meikit lähtevät kasvoilta paljon tehokkaammin kun hieroo meikinpuhdistusainetta kasvojenpuhdistusliinan kera. Patykan liina on tähän aivan lyömätön apuväline. Iho jää todella puhtaan ja sileän tuntuiseksi. Liina myös poistaa röpelöä ihon pinnalta eli kuorii kevyesti.

Itse teen yleensä niin, että poistan meikit normaalisti pesemällä sen jälkeen otan vielä vähän puhdistusainetta ja hieron sen kasvoilta kostutetun Patykan puhdistusliinan avulla. Liina pesee meikit kasvoilta tehokkaasti, mutta liinan puhdistus meikeistä on niin hankalaa, että olen sen vuoksi siirtynyt käyttämään liinaa jo puhdistetuille kasvoille. Liinan pestään käytän jälkeen tavallisella saippualla, mutta ripsiväriä on vaikea saada siitä pois.

Puhdistusliinat, © saippuakuplia.fiPuhdistusliinat, © saippuakuplia.fi

Absolutionin ihmeellinen konjak-sieni on valmistettu konjak-kasvin juurista. Se muuttuu pehmeäksi ja mielestäni hieman vaahtomuovin tuntuiseksi kun sen kastelee. Aluksi ihmettelin, että voiko kyseessä tosiaan olla muovi kun kyseessä on Absolution, mutta tutustuttuani aiheeseen tarkemmin tämäkin selvisi.

Sieni stimuloi verenkiertoa ja kuorii pois kuollutta ihosolukkoa sekä likaa. Mielestäni sieni tuntuu hieman tehokkaammalta kuin liina jos haluaa kuorivia vaikutuksia. Ennen käyttöä sieni kastellaan ja siitä puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sienellä kannattaa hangata kasvoja kevyesti pyörivin liikkein ja huuhdella sitä välissä jos puhdistat sillä esimerkiksi naamiota pois kasvoilta.

Puhdistusliinat, © saippuakuplia.fiPuhdistusliinat, © saippuakuplia.fi

Käytön ja pesun jälkeen sekä liina että sieni ripustetaan kuivumaan. Niistä molemmista tulee kovia kuivuttuaan ja ne muuttuvat jälleen pehmeiksi kun ne kastellaan. Sienen luvataan kestävän 3 kuukautta jokapäiväistä käyttöä, mutta ohjenuora on että sieni sekä liina kannattaa vaihtaa kun rakenne rikkoontuu tai ne eivät näytä enää hygieenisiltä. Koska tarkoitus on syväpuhdistaa kuonaa kasvoilta, tällaiset välineet kannattaa ehdottomasti pitää puhtaina tai muuten niiden koko idea katoaa.

Nämä molemmaat tuotteet hankin Joliesta.

Puhdistusliinat, © saippuakuplia.fiPuhdistusliinat, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.