Kasvovesi – ihonhoidon ykkönen

5.10.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Suki, © saippuakuplia.fi

Kasvovesistä ja niiden käytöstä on ollut viime aikoina taas paljon juttua monella sivustolla. Kasvoveden tärkeyttä kauneuden hoidossa on aivan pakko kompata. Kasvovesi on se tuote, jota ei kannata jättää ostamatta jos jostain alueesta haluaa pihistää. Tiedän, että pulloja kertyy kaappiin ja itse läträän parhaimmillaan 6 eri ainetta kasvoille iltaisin! Mutta kasvovesi on niistä ehdottomasti yksi tärkeimmistä.

Kasvovesi viimeistelee pesun ihan niin kuin esimerkiksi hoitoaine hiustenpesun yhteydessä. Se poistaa viimeisetkin epäpuhtaudet kasvoilta, supistaa ihohuokosia, kosteuttaa ja palauttaa ihon pH-tasapainon vesipesun jälkeen. Ja lisäksi se auttaa voiteita imeytymään paremmin.

Kasvot kannattaa pestä vedellä ja puhdistusaineella ainoastaan iltaisin. Silloin pestään meikit ja päivän aikana kerääntyneet epäpuhtaudet kasvoilta. Aamulla ei kannata pestä kasvoja vedellä, sillä se vain kuivattaa ihoa turhaan. Yön aikana iholle on päässyt kertymään oikeastaan ainoastaan talia ja mahdollisesti hikeä, jotka lähtevät parhaiten kasvovedellä pyyhkimällä. Jos silmäkulmat tuntuvat rähmäisiltä, niin pyyhin ne varovasti kostealla pyyhkeen kulmalla.

Suki, © saippuakuplia.fi

Olen käyttänyt Sukin Concentrated Clarifying Toner -kasvovettä nyt muutaman viikon ja olen aivan myyty. Ehdottomasti yksi parhaimmista kasvovesistä, joita olen kokeillut. Sukin kasvovesi puhdistaa tehokkaasti, mutta samalla rauhoittaa ihoa. Tämän huomaa muun muassa siitä, että kasvot eivät punoita puhdistuksen jälkeen. Vaan iholle jää kosteutettu, puhdas ja sileä tuntu.

Sukin kasvovedessä on erittäin korkea aktiiviainepitoisuus ja kasvovesi pohjautuu vitamiini ja antioksidanttipohjaiselle ruusutinktuuralle. Muita vaikuttavia aineita ovat muun muassa pajusta uutettu salisyylihappo, jonka johdannaisia käytetään esimerkiksi lääketeollisuudessa tulehduskipulääkkeissä sekä antioksidanttina toimiva C-vitamiini polypeptidi-liposomi, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta vaikuttaen solurakenteisiin.

Suki on yksi luonnonkosmetiikan sarjoista, jonka takaa löytyy vahvaa tutkimusta ja tuotteet ovat 100%:sti puhtaita ja luonnollisia. Synteettisiä aineita ei ole käytetty lainkaan!

Suki, © saippuakuplia.fi

Kasvovesi on pakattu suihkepulloon josta sitä suihkutetaan suoraan kasvoille. Kasvovettä on näin helppo annostella, eikä sitä vahingossakaan lorahda liikaa. Kasvovettä suihkutetaan kasvoille, josta se pyyhitään vanulapulla pois. Ajattelin ensin, että pidän enemmän perinteisestä annostelutavasta, jossa kasvovettä laitetaan suoraan vanulapulle, koska kuivalla pumpulilla pyyhkiminen ei tunnu kovin miellyttävältä. Sitten onneksi keksin suihkauttaa kasvovettä myös vanulapulle ja kokemus tästä kasvovedestä muuttui vieläkin paremmaksi.

Lasipullo on toki ylellinen ja turvallinen muoviin verrattuna, mutta suihkun jälkeen vesihöyrystä kostuneen ja painavan lasipullon kanssa saa olla tarkkana. Pullo on nimittäin pari kertaa meinannut livetä käsistä.

Sukia myydään tällä hetkellä ainakin Naturellen verkkokaupassa ja Liinun hoitolassa.

Suki, © saippuakuplia.fi

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.