Sähköisten ja hapsottavien hiusten pelastus

6.10.2014 • Hiukset, Yleinen

John Masters Organic, © saippuakuplia.fi

Jokin aika sitten hehkutin John Masters Organicin shampoita ja hoitoaineita. Ne ovat edelleen käytössä ja päivä toisensa jälkeen ihmettelen kuinka hyviä ne oikein ovat. Sarjaan kuuluu myös muita hiustenhoitotuotteita, joista olen testannut nyt kahta: Green Tea & Calendula hoitosuihketta ja Rose & Apricot Jätettävää Hiusmaitoa.

Green Tea & Calendula suihke on aivan huippu. Se tekee hiuksista silkkiset ja ilmavat sekä poistaa sähköisyyttä. Todellinen hittituote talveksi! Olen aikaisemmin käyttänyt hiusöljyjä latvoihin talvella, mutta öljyjen hankaluus on annostelu. Hiemankin liikaa, niin hiukset saa pestä uudestaan.

John Masters Organic, © saippuakuplia.fi

Suihke on koostumukseltaan kevyt ja vesipohjainen. Se sisältää muun muassa vihreää teetä, aloe veraa, soijaproteiinia, kamomillauutetta, kehäkukkauutetta ja rosmariiniöljyä. Luomusertifioidut ja luonnonmukaiset kasviuutteet ja -öljyt vahvistat ja korjaavat hiusta sekä antavat samalla rakennetta ja volyymia.

Suihke tekee hiuksista helposti kammattavat ja muotoiltavat. Se poistaa tehokkaasti pörröisyyttä, mutta ei kuitenkaan latista hiusta lainkaan. Suihke toimii loistavasti kosteaan tukkaan pesun jälkeen, mutta sitä voi suihkuttaa myös kuiviin hiuksiin. Tämä hoitosuihke on tullut kylpyhuoneen kaappiini jäädäkseen! Hiustenhoitotuotteissa olen käyttänyt paljon tavallisia kampaamotuotteita ja voin sanoa että tämä päihittää kaikki testaamani hoitosuihkeet, jotka yleensä jättävät hiukset tahmaisiksi tai latistuneiksi.

John Masters Organic, © saippuakuplia.fi

Rose & Apricot hiusmaito on jätettävä hoitoaine, jonka tehtävänä on ravita ja suojata hiusta. Sopii erityisesti kuiville ja vahingoittuneille latvoille. Hiusmaito kosteuttaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista kiiltävät. Mainio tehokosteuttaja talveen, mutta sopii todella hyvin käytettäväksi myös kesällä, sillä hiusmaito antaa hiuksille aurinkosuojan.

Vaikuttavat aineet hiusmaidossa ovat pehmentävä ja ravitseva ruusuöljy, kosteuttava aprikoosiöljy, rauhoittava ja antioksidanttirikas ruusunmarjan siemenöljy ja hiusta vahvistava moringa-puun siemenöljy. Vaikka kyseessä ei ole öljypohjainen jälkihoitoaine, pitää annostelun kanssa olla tarkkana. Jos hiusmaitoa laittaa liikaa, tulee latvoista mielestäni hieman raskaan oloiset.

Jos näistä kahdesta tuotteesta pitäisi valita vain toinen ottaisin ehdottomasti hoitosuihkeen, sillä se pelastaa reissussa rähjääntyneetkin hiukset. Tiedättekö sellaiset ”karvaiset” hiukset, kun yksittäisiä hiuksia alkaa sojottamaan ympäriinsä? Pari suihkautusta latvoihin, kevyt kampaus ja odota että suihke on kokonaan kuivunut. Hiukset ovat kiiltävät ja kaikki yksittäiset sojottavat latvat ovat laskeutunet kauniisti muiden joukkoon. Pitää ottaa tästä vertailukuva, sillä tein juuri tänään testin, jossa suihkutin hoitosuihketta vain toiselle puolelle päätä. Ero oli valtava verrattuna toiseen puoleen jossa hiukset hapsottivat rähjäisinä.

John Masters Organic, © saippuakuplia.fi

5 kommenttia

Vaikuttaa kiinnostavilta. Kyseinen sarja ei ole tullut vastaan ennen. Osaatko sanoa sopivatko nämä myös lyhyille hiuksille?

Niina kommentoi 6.10.2014, klo 21:40. • Linkki kommenttiin

Kannattaa ehdottomasti testata John Masters Organicia! Kyseessä on aivan huippu sarja. Suihke sopii loistavasti myös lyhyelle tukalle. Jos tukkasi on kovin lyhyt, niin hiusmaidon annostelussa kannattaa olla tarkkana, ettei sitä mene liikaa. 🙂

Tia kommentoi 6.10.2014, klo 23:02. • Linkki kommenttiin

Olen harkinnut John Mastersin shamppoiden hankkimista ja olisinkin kysyny mitä mieltä olet, että pärjääkö JMO:n kosteuttavilla shampoilla pelkästäään vai tarvitaanko niiden lisäksi näitä lisähoitoaineita?

Riikka S. kommentoi 7.10.2014, klo 13:49. • Linkki kommenttiin

RIippuu tietenkin vähän hiusten kunnosta ja laadusta. Itselläni yksi hius on todella ohut ja hiukset ovat muutenkin kuivaa sorttia, joten tarvitsen ehdottomasti aina välillä jätettävää hoitoainetta. En suinkaan laita tuota hiusmaitoa joka pesun jälkeen vaan aina silloin kun tarve vaatiin. Kannattaa vaikka kokeilla shampoden lisäksi ensin tuota suihketta, se on aivan huippu! Ihastut siihen varmasti. 🙂

Tia kommentoi 7.10.2014, klo 21:13. • Linkki kommenttiin

I’m an expert writer who loves to bring smiles to people’s face.

Writing is what I do for a living and I am so passionate about this. I have worked with several companies whose goal is to help people solve writing problems.
I love traveling and have visited several countries in the past few years.
I’m happy to have written several books that have contributed positively to the lives of many. My books are available in several parts of the world. And I’m currently working with service providers that help people save energy. Being a part of this team has open more opportunities for me to excel as a writer. I have worked with different people and met many clients as a professional.
I can handle any kind of writing and provide nothing but the best. People come to me all the time to ask if I can solve their writing problems and I accept. I find pleasure in helping them to solve their problems as a writer.

Professional Academic Writer – Veronika Eaton – Thesiswritingmanuals Company

veronika kommentoi 20.2.2019, klo 12:54. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.