Meikinpuhdistusliinat treenikassiin

12.10.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

NYR puhdistusliina, © saippuakuplia.fi

Tässä vinkki treenikassiin tai reissuun. Neals Yard Remediesin raikkaan tuoksuisilla puhdistusliinoilla lähtee meikki ja epäpuhtaudet kasvoilta. Minulla aina on yksi paketti mukana kaikilla reissuilla. Esimerkiksi mökillä tai veneellä liinat ovat osoittautuneet varsin käteviksi, kun vedellä ei voi lotrata miten tahansa. Näillä saa myös todella raikkaan ja puhtaan olon kasvoille esimerkiksi aamulla.

Yksi liina on sen verran suuri, että sillä saa pyyhittyä hyvin meikit pois. Itse käytän tällä hetkellä Terre d’Ocin ripsiväriä, joka on sen verran öljymäistä kastuessaan, että sitä saa kyllä hieman hangata, mutta kyllä sekin lähtee. Usein pyyhinkin kasvot, silmämeikkiä lukuun ottamatta, ennen hikitreeniä tai heti sen jälkeen. Hiki ja lika kasvoilla aiheuttavat helposti tukkeumia eli näppyjä.

NYR puhdistusliina, © saippuakuplia.fi

Puhdistusliinat on valmistettu 100%:sta luomupuuvillasta ja mielestäni niissä on hinta-laatu-suhde varsin kohdallaan. Minulla on itseasiassa näitä pakkauksia aina muutama samaan aikaan. Toinen treenikassissa ja toinen kylpyhuoneessa kotona, sillä välillä pyyhin meikit liinalla pois kun tulen töistä kotiin.

Liinat sisältävät kosteuttavaa aloe veraa, ihoa uudistavaa ja kirkastavaa valkoista teetä sekä kamomillaa ja laventelin eteerisiä öljyjä. Mikä parasta puhdistusliinat eivät kuivata ihoa lainkaan. Pyyhkimisen jälkeen en läheskään aina laita kosteusvoidetta lainkaan. Ehkä suihkautan kukkaisvettä kasvoille ja se on siinä. Tämä riippuu tietenkin ihon tilanteesta, mutta olen kuullut samaa myös muilta että liinat kosteuttavat sen verran ettei voiteita välttämättä tarvita.

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.