Tasapainottava ja virkistävä kasvosuihke

27.10.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Juice Beauty, © saippuakuplia.fi

Kirjoitin jokunen aika sitten kasvoveden tärkeydestä sekä ihanasta Sukin puhdistavasta ja kirkastavasta kasvovedestä. Suihkutettava kasvovesi ei välttämättä vaadi rinnalleen muita kasvosuihkeita, mutta varsinkin jos pyyhkii kasvoveden vanulapulla suosittelen suihkauttamaan päälle vielä kosteuttavaa kukkaisvettä ennen voidetta. Kasvosuihkeet ovat todella riittoisia ja yksi Melvitan ruusuvesipullo kestää oikeasti varmaan vuoden. Olen aikaisemmin hehkuttanut Melvitan kukkaisvesiä Avaruusasemablogin puolella.

Suihkutettavan kasvo/kukkaisveden tärkein tehtävä on palauttaa ihon luontainen hapan pH-tasapaino, joka taas pitää ihon kunnossa ja suojaa bakteereilta eli finneiltä ja mustapäiltä. Pesun jälkeen ihon pH kohoaa emäksiseksi ja palautuminen vie useita tunteja. Kasvoveden hapan pH nopeutta tätä prosessia, lisäksi sen tehtävä on hoitaa ja virkistää.

Juice Beauty, © saippuakuplia.fi

Uusin ihastukseni on tämä virkistävä Juice Beautyn kosteuttava kasvosuihke. Se sisältää aloe veraa, viinirypäle- ja ruusunmarjauutteita sekä rauhoittavaa ylang ylangia. Hedelmäuutteet sisältävät hedelmähappoja, jotka palauttavat nopeasti ihon pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Lisäksi suihke auttaa voiteita ja seerumeita imeytymään paremmin.

Juice Beauty on todella tehokas sarja, joka pohjautuu AHA-happoihin. Esimerkiksi hetki sitten löytämäni Green Apple Peel on aivan älyttömän tehokas poistamaan epäpuhtauksia ja kirkastamaan ihoa. Laitan sitä aina ennen juhlia tai muuten kun tarvitaan boostia kasvoille.

Juice Beautyn kosteuttava suihke sopii myös kasvojenpesun korvikkeeksi aamulla tai esimerkiksi mökkiolosuhteissa. Välillä suihkautan sitä kotiin tullessani ihan meikin päälle. Suihkeessa hedelmähapot ovat suhteellisen mietoja, mutta ihanan virkistävä happojen nipistävä vaikutus kyllä tuntuu.

Juice Beauty, © saippuakuplia.fi

3 kommenttia

Olen jonkin verran käyttänyt Melvitan kukkaisvettä, mutta suositteletko siis mielummin tätä vai sitten kukkaisvesiä? Kumpi on mielestäsi parempi?

Annis kommentoi 28.10.2014, klo 11:58. • Linkki kommenttiin

Riippuen vähän minkälaista vaikutusta haet. Juice Beautyn sisältää hieman hedelmähappoja kun taas Melvitan kukkaisvesissä on kukkien hoitatavat vaikutukset. Suosikkini on nyt tämä Juice Beuatyn kasvosuihke, mutta vahvana kakkosena tulee Melvitan ruusuvesi. Se vaan on niin ihanaa!

Tia kommentoi 1.11.2014, klo 14:47. • Linkki kommenttiin

En tajua miksi löysin blogisi vasta nyt, vaikka täällä on juttua monista lempimerkeistäni 🙂 En ole vielä kokeillut mitään Juice Beauty merkiltä, mutta ainakin tämä kasvovesi ja Green Apple Peel kiinnostavat kovasti. Miltä kasvovesi tuoksuu ja onko tuoksu voimakas? Olen ”herkkänenäinen” ja muutama hyvänoloinen tuote (esim. Sukilta) on jäänyt tuoksun vuoksi ostamatta.

Anna kommentoi 11.12.2014, klo 09:32. • Linkki kommenttiin

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.