Talven luksusseerumi

23.11.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Kahina Serum, © saippuakuplia.fi

Löysin todella tehokkaan kasvojenpuhdistusaineen, mutta sillä oli varjopuolensa. Ihoni pintakuivui oikein huolella. Sitten tein vielä hieman liian voimakkaan hedelmähappokuorinnan kaupan päälle, niin yhtälö oli valmis. Luonnonkosmetiikallakin voi aiheuttaa harmia varsinkin kun lähtee leikkimään voimakkaiden hedelmähappojen kanssa. Onneksi löysin nopean avun ja kahdessa päivässä ihoni oli taas paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Huh!

Salainen ase pintakuivuuteen ja muihinkin iho-ongelmiin löytyy Kahina Giving Beaty -sarjan takaa. New Yorkilainen luksussarja, jonka inspiraatio löytyy marokosta ja argan öljystä. Kahina on noteerattu Voguessa, Ellessa sekä useissa muissa huippumuodin ja -kauneuden julkaisuissa.

Kahina Serum, © saippuakuplia.fiKahina Serum, © saippuakuplia.fi

Kahina seerumi on kuudennella sijalla Rank & Stylen Top 10 parhaimpien seerumien listauksessa. Eikä syyttä, sillä tämä on heittämällä tehokkain seerumi, jota olen kokeillut. Seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, joita argan öljyn lisäksi tulee tyrnin siemenistä, porkkanan siemenöljystä sekä luomukahvin öljystä.

Seerumi on unelman ohutta ja todella kosteuttavaa. Usein öljymäisissä seerumeissa tuntuu sellainen öljyn pintajännitys, joka vaikeuttaa sen imeytymistä. Kahina seerumin rakenne on pehmeä, ohut ja se imeytyy todella hyvin. En ole törmännyt näin hienorakenteiseen öljyseerumiin ennen.

Kahina Serum, © saippuakuplia.fiKahina Serum, © saippuakuplia.fi

Ehdottomasti hintansa arvoinen. Jos pitäisi valita yksi hoitava seerumi ottaisin ehdottomasti tämän. Kahina seerumi korjaa kudosvaurioita, kosteuttaa tehokkaasti, vähentää ihon tulehduksia ja suojaa UV-säteiltä. Parhaimman vaikutuksen seerumista saa kun sitä hieroo puhdistettuihin kasvoihin pyörivin liikkein noin minuutin ajan. Vaikka seerumi imeytyykin nopeasti sitä kannattaa hieroa pehmeästi kasvoihin, sillä lämpö saa sen vaikuttamaan vieläkin tehokkaammin.

Kahina Serum, © saippuakuplia.fi

Seerumi saatu testiin maahantuojalta.

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.