Lehtivihreää iholle

1.12.2014 • Kasvojenhoito, Yleinen

Alorée, © saippuakuplia.fi

Vihreät kasvikset liittyvät kevääseen, uudistumiseen ja elinvoimaan. Nyt kun ulkona on pimeää ja kaupastakin saa melko heikosti kaikkea vihreää tai se on ainakin kallista kuin mikä, voi keskittyä ihon hoitamiseen lehtivihreällä. Enkä tarkoita nyt itsetehtyjä kurkkunaamiota, vaikka toki niitäkin voisi kokeilla, vaan ranskalaista ihonhoitosarja Aloréeta, jonka teho perustuu klorofylliin eli lehtivihreään.

Vihreät kasvikset sisältävät runsaasti vitamiineja, ne vahvistavat immuunijärjestelmäämme, hyvää bakteerikantaamme sekä puhdistavat. Vihreissä kasviksissa on tehoa, antioksidantteja ja happea, joten siksi Aloréen luoja kosmetiikkatutkija Alexandra Croce päätti käyttää sarjansa kaikissa tuotteissa ohranversoista saatavaa klorofylliä.

Alexandra Croce työsketeli vuosia isoissa kosmettiikkataloissa kuten L’Orealilla kosmetiikkatutkijana, joten häneltä löytyy vahvaa osaamista ja tieteellistä pohjaa, joka on nyt tuotu Aloréen taakse yhdessä yliopistojen ja huippulaboratorioiden tutkimusten kera. Alorée on ecocert-sertifioitu sarja, joten se täyttää kaikki luonnonkosmetiikan vaatimukset. Kirjoitan vain luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävistä tuotteista,  joten sen vuoksi en aina mainitse niistä erikseen, mutta lupaan kyllä mainita jos joskus kyseessä olisikin tuote joka ei täytä näitä kriteerejä.

Alorée, © saippuakuplia.fi

Aloitin happihoidon Aloreen Skin Rescue uudistavalla eliksiirillä, jota suositellaan käytettäväksi kuurina kuukauden ajan. Seerumi perustuu lehtivihreän lisäksi viinirypälesiemenöljyyn, ruusunmarjaöljyyn ja camelinaöljyyn. Tämä öljycocktail sisältää runsaasti muun muassa E-vitamiinia, joka auttaa silottamaan ryppyjä, A-vitamiinia, joka vaikuttaa ihon kollageenin tuotantoon sekä ihon punoitusta rahoittavaa camelinaöljyä.

Seerumi tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta, vaikka se on erittäin hoitava ja kosteuttava öljyjen ansiosta. Imeytyminen vie kuitenkin hetken, joten itse olen laittanut seerumia iltaisin kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Tuoksu on mieto ja raikas, mutta selvästi vihreä. Seerumissa käytetty klorofylliuute antaa iholle kauniin ja terveen hehkun.

Alorée, © saippuakuplia.fiAlorée, © saippuakuplia.fi

Tätä happipitoista ja pelastavaa eliksiiriä kannattaa ehdottomasti hyödyntää silloin kun iho tuntuu väsyneeltä ja samealta. Minulla ainakin usein käy niin juuri pimeeän aikaan. Eliksiiri auttaa myös todella tehokkaasti talvella kun iho alkaa kuivumaan, kun taas kesällä se pelastaa tehokkaasti auringon aiheuttamilta vaurioilta. Samat tuotteet siis sopivat loistavasti talven ja kesän tehohoidoiksi.

Parhaimmat tulokset saa kun käyttää seerumia hieman pidempänä kuurina, mutta mielestäni se toimii kyllä erittäin hyvin täsmäiskuinakin, nimittäin aamulla iho tuntuu puhtaalta ja ravitulta kun on yöksi levittänyt seerumia.

Aloréeta myydään Naturellementin verkkokaupassa.

Alorée, © saippuakuplia.fiAlorée, © saippuakuplia.fi

Tuote saatu testiin maahantuojalta.

Jätä kommentti

Pakollinen.

Pakollinen. Ei julkaista.